Winkelwagen

Coronavirus (COVID-19) update. Klik hier voor het volledige bericht.

Coronavirus (COVID-19) updateKlik hier voor het volledige bericht.

Online bestellen blijft mogelijk
Het Coronavirus (COVID-19) leidt tot diverse maatregelen en beperkingen. Deze zijn ook van invloed op onze werkwijze en de service die je van Muurmap gewend bent. We doen er alles aan om hinder te voorkomen. Op deze manier brengen we je op de hoogte van de maatregelen die wij nemen om de risico’s te beperken. De gezondheid van iedereen staat hierin voorop.

Bezorging
Wij accepteren alle bestellingen en zorgen ervoor dat deze worden bezorgd. Echter kunnen wij de beloofde bezorging van 2-6 werkdagen niet garanderen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om u te informeren dat deze bezorgtijd is verlengd met minimaal 3 dagen. Dit betekent dat de levering van uw bestelling langer duurt dan normaal.

De productie
Op dit moment draait onze productie op volle kracht. Alle medewerkers zijn fit en zetten de schouders eronder. Met aangepaste veiligheidsregels zijn we in staat om de komende weken “gewoon” door te kunnen werken.

Bereikbaarheid 
Via email en chat zullen wij de komende weken op werkdagen tussen 09:00u en 17:00u bereikbaar zijn. Als de situatie als gevolg van het Coronavirus verandert brengen we je, bij een lopende bestelling, direct op de hoogte. Heb je vragen naar aanleiding van deze email? Laat het ons weten.

We wensen iedereen veel sterkte in deze tijd.